Meerdere mensen die zich lieten testen bij Spoedtest.nl in Haarlem kregen een verkeerde uitslag. (foto ter illustratie).
Volledig scherm
Meerdere mensen die zich lieten testen bij Spoedtest.nl in Haarlem kregen een verkeerde uitslag. (foto ter illustratie). © Hollandse Hoogte / ANP

Mensen krijgen verkeerde uitslag coronatest

Door een storing zaterdagmorgen op een testlocatie van Spoedtest.nl ontvingen meerdere mensen een verkeerde uitslag van hun coronatest. Ze kregen te horen dat ze positief waren, terwijl uit de test zelf bleek dat ze het virus niet hadden.

 1. LIVE | RIVM meldt vandaag 8288 nieuwe coronagevallen, ook meer coronapatiënten in ziekenhuizen

  LIVE | RIVM meldt vandaag 8288 nieuwe coronage­val­len, ook meer coronapa­tiën­ten in ziekenhui­zen

  Zaterdag is een recordaantal van 400.000 afspraken voor een coronavaccinatie gemaakt, meldt GGD GHOR Nederland. Ook stijgt het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen voor het eerst in dagen weer. Een deel van het kabinet komt vandaag in het Catshuis bijeen om te praten over de corona-aanpak. Volgens ingewijden liggen er versoepelingen op tafel, maar vanuit het Outbreak Management Team (OMT) klinken zorgen dat die te vroeg komen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 1. Drie gewonden bij steekpartij in Westervoort
  Play

  Drie gewonden bij steekpar­tij in Wester­voort

 2. De opbouw van het Songfestival in Ahoy is in volle gang
  Play

  De opbouw van het Songfesti­val in Ahoy is in volle gang