Nederland drijft MS-patiënten voor behandeling naar buitenland, artsen slaan alarm

met videoNederland mag MS-patiënten niet langer de enige behandeling ontzeggen die kan voorkomen dat ze volledig aftakelen en in een rolstoel belanden. Dat stelt de wetenschappelijke beroepsvereniging van neurologen. 

2 reacties

 • H. de Jong

  1 maand geleden
  Ik ben blij met dit artikel over MS en stuur het door naar mijn docter met MS
 • Dennis Velders

  1 maand geleden
  Ik heb zelf al 18 jaar MS en allerlei medicatie gehad inmiddels. Nu een half jaarlijks infuus die mijn immuunsysteem op een laag niveau houdt om verdere activiteit te voorkomen. Ik zou heel graag een reset behandeling willen krijgen maar de stap om het geld hiervoor in te zamelen is groot. Mocht de behandeling in Nederland vergoed worden dan geldt het dus alleen voor uitbehandelde lotgenoten. Dus "Nederland wordt wakker !"
 1. Universiteit Maastricht maakt drie ton ‘winst’ op teruggevonden losgeld voor hackers

  Universi­teit Maastricht maakt drie ton ‘winst’ op teruggevon­den losgeld voor hackers

  De Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie hebben een deel van het losgeld teruggevonden dat de Universiteit Maastricht in 2019 aan criminele hackers betaalde. De cryptomunten in kwestie zijn dankzij een gelukkige timing meer waard geworden. Daarom krijgt de universiteit een half miljoen euro terug, terwijl het indertijd bijna 200.000 euro aan losgeld betaalde. Dat blijkt uit een reconstructie van de Volkskrant.