In de Wijkertunnel onder het Noordzeekanaal zijn bij een groot ongeval vier personen gewond geraakt.
Volledig scherm
In de Wijkertunnel onder het Noordzeekanaal zijn bij een groot ongeval vier personen gewond geraakt. © Michel van Bergen

Negen voertuigen botsen in tunnel: vier gewonden, grote ravage

UPDATEIn de Wijkertunnel onder het Noordzeekanaal zijn bij een groot ongeval vier personen gewond geraakt. Bij de botsing waren negen voertuigen betrokken. De ravage is groot, meldde de politie. 

 1. LIVE | Gemeente Colombia isoleert niet-gevaccineerden, luchtvaartsector vervoert weer een stuk meer passagiers
  Coronavirus

  LIVE | Gemeente Colombia isoleert niet-gevacci­neer­den, luchtvaart­sec­tor vervoert weer een stuk meer passagiers

  Het Outbreak Management Team (OMT) had liever een strenger coronatestbeleid voor evenementen gezien en stelde voor om meezingen tijdens evenementen te ontraden. Het kabinet vond die ingrepen niet haalbaar. En de gemeente Sucre, in het noordwesten van Colombia, verplicht haar niet-gevaccineerde inwoners tot een zelf-isolatie van acht dagen. Wie de regels met voeten treedt, riskeert een boete van zo’n 219 euro. Het laatste nieuws rond het coronavirus lees je in ons liveblog. Lees hier het liveblog van de afgelopen dagen terug.
 2. Ophef rond justitievakbond: bestuursleden gedroegen zich mogelijk jarenlang niet-integer

  Ophef rond justitie­vak­bond: bestuursle­den gedroegen zich mogelijk jarenlang niet-integer

  Enkele bestuursleden van justitievakbond Juvox hebben zich mogelijk niet-integer gedragen tegenover leden en andere, kritische bestuursleden. Omdat de bestuursleden ook ambtenaar zijn bij Justitie, heeft het ministerie van Justitie en Veiligheid een onderzoek ingesteld naar meldingen die het departement heeft ontvangen. Die hebben onder meer betrekking op de voorzitter van de bond, melden onderzoeksjournalisten van het programma Argos zaterdag.