Jonge kampeerders bij hun tent op een natuurcamping van Staatsbosbeheer (Terschelling). Veel Nederlanders vieren vanwege het coronavirus dit jaar vakantie in eigen land.
Volledig scherm
Jonge kampeerders bij hun tent op een natuurcamping van Staatsbosbeheer (Terschelling). Veel Nederlanders vieren vanwege het coronavirus dit jaar vakantie in eigen land. © Hollandse Hoogte / ANP

Nog geen zicht op een zonnige zomer: vanaf het weekend wisselvallig

Kunnen vakantiegangers die in Nederland blijven nog rekenen op een mooie zomer? Vooralsnog is het twijfelachtig. Vanaf het weekend wordt het wisselvalliger, met buien en later ook lagere temperaturen dan gemiddeld. 

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.