Tom Dumoulin (l) troost teamgenoot Primoz Roglic nadat hij uit de gele trui is gereden door landgenoot Tadej Pogacar (UAE-team Emirates).
Volledig scherm
Tom Dumoulin (l) troost teamgenoot Primoz Roglic nadat hij uit de gele trui is gereden door landgenoot Tadej Pogacar (UAE-team Emirates). © EPA

Ondanks verlies gele trui gaan festiviteiten in Jumbo-winkels gewoon door

Jumbo-Visma mag de overwinning in de Tour de France dan op het nippertje zijn ontgaan, voor eerstgenoemde hoofdsponsor is de nederlaag geen reden om de geplande festiviteiten in de supermarkten te schrappen. ,,We hebben geweldig gereden en mooi teamwork laten zien en dat vieren we maandag met Jumbollen in onze winkels’’, laat woordvoerster Claire Trügg weten aan deze site. 

  1. Mishandelde Henk Koelewijn 10 van zijn 19 kinderen? ‘In de tijd dat ik kind was, was een tik heel normaal’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Mishandel­de Henk Koelewijn 10 van zijn 19 kinderen? ‘In de tijd dat ik kind was, was een tik heel normaal’

    Als Henk Koelewijn (61) uit Bunschoten-Spakenburg ergens vreselijk tegenop ziet, zijn het de 25 maanden die hij volgens justitie nog de gevangenis in moet voor huiselijk geweld tegen tien van zijn twaalf dochters en zeven zonen. De elf maanden voorarrest vond hij al een ‘verschrikking’. ,,Ik heb het helemaal gehad met justitie. Ik ben opgepakt zonder enig bewijs’’, zegt hij. In hoger beroep is drie jaar tegen hem geëist.