Klaasje (midden) laat volgens de jury haar stoere kant zien tijdens de eerste groepsopdracht, waarin ze niet alleen zingt en danst, maar ook drumt.
Volledig scherm
Klaasje (midden) laat volgens de jury haar stoere kant zien tijdens de eerste groepsopdracht, waarin ze niet alleen zingt en danst, maar ook drumt. © VTM

Onderweg van kerkkoor naar K3

Klaasje wil maar één ding: een nieuwe 'K' van K3 worden. De 20-jarige, opgegroeid in 's-Gravenzande, is goed op weg. Gisteravond ging de Westlandse onder luid gejuich door naar de derde liveshow van de goedbekeken talentenjacht: K3 zoekt K3.

 1. Woede na groot voetbalfeest in Tilburg: ‘Mes in rug van zorgpersoneel’
  Video /update

  Woede na groot voetbal­feest in Tilburg: ‘Mes in rug van zorgperso­neel’

  De gemeente Tilburg heeft gisteravond tot woede van velen een groot voetbalfeest toegestaan, waarbij honderden supporters van Willem II de coronamaatregelen schonden. De gemeente greep niet in en na het feest ontstonden relletjes. De politievakbond spreekt van een mes in de rug van het zorgpersoneel. De VVD van een ‘eigen doelpunt in onze strijd tegen corona’. Burgemeester Theo Weterings van Tilburg staat nog altijd achter het besluit om het feest toe te staan.
 2. OM: ‘Samir A. zamelde minimaal 50.000 euro in voor 14 Nederlandse vrouwen in Syrië’

  OM: ‘Samir A. zamelde minimaal 50.000 euro in voor 14 Nederland­se vrouwen in Syrië’

  Samir A., een van Nederlands meest bekende jihadisten, heeft minimaal 50.000 euro ingezameld en doorgesluisd naar zeker 14 Nederlandse vrouwen in Syrische kampen. Dat stelde het Openbaar Ministerie vanochtend in de zaak tegen Samir A. ,,Het geld heeft een cruciale rol gespeeld bij de ontsnappingen van sommigen van hen", stelt Justitie. Lees hieronder de tweets van verslaggever Cyril Rosman vanuit de rechtszaal terug.