Volledig scherm
PREMIUM
© ROBIN UTRECHT

Opvoedstijl in 10 jaar veel veranderd: meer regels en onderhandelen

puberbreinDe puber. Voor veel ouders is het een ingewikkeld, ondoordringbaar soort mens. Maar is dat wel terecht? In de nieuwe uitgave van de bestseller Puberbrein wordt de puber van 2019 helemaal binnenstebuiten gekeerd. Ideaal voor ouders die soms geen snars van hun kind begrijpen. 

Tot vier uur ‘s nachts appen onder de dekens. Waarom doen pubers dat? Zestig selfies maken, om er vervolgens eentje op instagram te plaatsen. Hoezo zou je daar je tijd aan besteden? En waarom lijkt het opeens alsof mijn kind mijlenver van mij af staat, terwijl ik tot voorheen altijd precies wist wat er in hem of haar omging?

  1. Zaak terreurverdachten, onvrede over Eredivisietijden en beste bartender in De Ochtend Show to go

    Zaak terreurver­dach­ten, onvrede over Eredivisie­tij­den en beste bartender in De Ochtend Show to go

    In De Ochtend Show to go van maandag 19 augustus praat Cyril Rosman ons bij over de zaak van de terreurverdachten die vorig jaar opgepakt werden. Matthijs Keuning legt ons uit waarom voetbalsupporters ontevreden zijn met de nieuwe Eredivisietijden op zondagavond. Ook live in de studio is Tess Posthumus, die in 2018 uitgeroepen werd tot beste vrouwelijke bartender. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 7.30u live te zien in onze app en op deze site.