Aangeboden door Praalder
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van Tubantia zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Praalder

Praalder Witgoed Centers

PraalderPraalder is sinds 1931 specialist in de verkoop en installatie van betere witgoed apparatuur. Wij verkopen huishoudelijke apparatuur in onze gespecialiseerde Witgoed Center in de Theresiastraat 159/161 en in de van Hoytemastraat 36 in Den Haag. Onze Witgoed Center in de Theresiastraat is ondergebracht in een apart winkelpand met een eigen entree en werkt geheel gescheiden van de Audio/Video en Bang & Olufsen winkels, welke eveneens in de Theresiastraat zijn gesitueerd. U wordt in onze Witgoed Center dan ook ontvangen door absolute witgoed-specialisten, welke geheel los staan van onze andere specialismen.

Levering En Vervanging Van Inbouw-Apparatuur

Behalve een snelle levering en installatie van vrijstaande witgoed apparatuur zijn wij gespecialiseerd in het leveren en vervangen van inbouw apparatuur. Als uw oude apparatuur, ingebouwd in uw bestaande keuken, er na jaren trouwe dienst de geest aan geeft, is het niet noodzakelijk om de keuken in zijn geheel te vervangen. Wij kunnen alle apparaten vervangen in de bestaande keuken zelfs als de inbouwmaten gewijzigd zijn. Wij bezoeken u aan huis voor het inmeten van het te vervangen apparaat en kunnen U ter plekke adviseren over de mogelijkheden van vervanging. Hierin leveren wij al jaren maatwerk voor ingebouwde vaatwasmachines, kookplaten, (combi)ovens, koel- en vrieskasten, enz. Desgewenst maken we een prijsopgaaf voor de vervanging van uw oude inbouw apparatuur. Onze opgaaf voor levering of vervanging is dan inclusief:

• Het over bouwen van de decor deur(en) van uw keuken

• Het keurig recht en waterpas plaatsen van nieuwe apparatuur
• Het opvangen van eventuele maat verschillen tussen uw oude en nieuwe apparatuur door aanpassing in vlonders, passtukken, enz.
• Het afvoeren van uw oude apparatuur

Door onze eigen vakmensen. Een specialisme, waar de praktijk leert dat wij daarin zo’n beetje uniek geworden zijn.

Kijk op Praalder Witgoed Centers