De politie viel maandag binnen bij het hoofdkantoor van Suri-Change, waarvandaan mensen geld kunnen sturen naar familie in het buitenland. Rechercheurs liepen naar buiten met computers en administratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie viel maandag binnen bij het hoofdkantoor van Suri-Change, waarvandaan mensen geld kunnen sturen naar familie in het buitenland. Rechercheurs liepen naar buiten met computers en administratie. © Frank de Roo

PvdA-prominent geschokt na aanhouding partner om witwassen: ‘Grote impact op kinderen’

Eén van de verdachten in het witwasonderzoek rond de geldkantoren van Suri-Change blijkt de echtgenoot van een Barendrechtse oud-wethouder te zijn. Deze PvdA-prominent, die in 2021 nog in de race was voor het landelijke partijvoorzitterschap, is geschokt door de gebeurtenissen: ,,Heeft grote impact op de kinderen.”

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.