Reggy imiteert meeuwen en is daarin beste van Europa: ‘Boeit me niet wat anderen vinden’

met videoZwaaiend met zijn vleugels en met veel gekrijs is Nederlander Reggy Laatsch (34) in België Europees kampioen Meeuwenschreeuwen geworden. De jury beoordeelde zijn vogelgeluiden én zijn inlevingsvermogen als ‘zeer treffend’.

 1. Advocaat: Rai Vloet blijft echt niet in Rusland, die zal zijn straf gewoon ondergaan

  Advocaat: Rai Vloet blijft echt niet in Rusland, die zal zijn straf gewoon ondergaan

  Voetballer Rai Vloet zal de straf die hij vermoedelijk gaat krijgen voor het doodrijden van een kind van 4 jaar, gewoon ondergaan. ,,Ik heb geen enkele aanwijzing dat dat niet zo is”, zegt zijn advocaat Erik Thomas, die hem maandag bijstond in de rechtbank Haarlem, waar Vloet 3,5 jaar cel hoorde eisen. Maar wat bedoelde Thomas met de opmerking dat de in Rusland voetballende Vloet zich ‘te zijner tijd’ zal melden voor het uitzitten van zijn straf?
 2. Familie Donker Dohmen bedacht list om zonen twee namen mee te geven, nu mag iedereen dat
  PREMIUM

  Familie Donker Dohmen bedacht list om zonen twee namen mee te geven, nu mag iedereen dat

  Wat een strijd was het, toen het echtpaar Donker Dohmen hun twee achternamen wilde doorgeven aan hun kinderen. Terwijl vrouwen steeds geëmancipeerder werden, was het kiezen van achternamen tot dinsdag ‘ouderwets’ beperkt, vaak in het nadeel van de moeder. ,,Het was net of ik er niet bij hoorde”, vindt Sandra, moeder van drie zonen. Waar zij destijds een list bedachten, kan vanaf nu iedereen twee achternamen krijgen.