Schreeuwende man (26) laat flink bloedspoor achter na steekpartij en zakt in elkaar: ‘Je kon het bot zien zitten’

Een 26-jarige man is gistermiddag in Nijmegen in elkaar gezakt nadat hij even daarvoor met een mes in de arm was gestoken. De man zou ruzie hebben gehad met twee anderen. ,,Hij bloedde als een rund.”

 1. Eerste verdachte opgepakt die betrokken was bij vechtpartijen op Mallorca waarbij Carlo (27) overleed
  VIDEO

  Eerste verdachte opgepakt die betrokken was bij vechtpar­tij­en op Mallorca waarbij Carlo (27) overleed

  De politie heeft vanochtend een 19-jarige man uit Hilversum aangehouden voor twee verschillende geweldsincidenten op Mallorca. Bij een van die twee incidenten kwam Carlo Heuvelman om het leven, maar de man die nu is opgepakt wordt (nog) niet verdacht van het schoppen van Carlo. Hij wordt verdacht van tweemaal poging doodslag vanwege het schoppen van andere slachtoffers. Het gaat om Sanil B., bevestigt de vader van de verdachte tegenover deze nieuwssite.
 2. Geen strafvervolging mariniers om racistische appjes: ‘Niet in openbaar gedaan’

  Geen strafver­vol­ging mariniers om racisti­sche appjes: ‘Niet in openbaar gedaan’

  Het Openbaar Ministerie gaat geen strafrechtelijk onderzoek doen naar zes mariniers die ‘kwetsend en beledigend beeldmateriaal’ hebben gedeeld in een dienstgerelateerde WhatsAppgroep. Het ging onder meer om ‘afbeeldingen die uitermate kwetsend zijn voor mensen met een donkere huidskleur’, aldus het OM. Omdat de uitlatingen niet in het openbaar zijn gedaan, is vervolging niet op haar plaats, meent justitie.