‘Student met coronaklachten komt toch naar tentamen uit angst om kans te missen’

VIDEOEen deel van de studenten met coronaklachten zal zich niet aan de quarantaineregels houden en toch naar tentamens komen, stelt het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO). Deze studenten zijn bang dat ze anders een toetskans kwijtraken. 

0 reacties

 1. Koffermoordslachtoffer werd geboeid, bedreigd en geslagen: ‘Niet de bedoeling dat hij dood zou gaan’
  PREMIUM

  Koffer­moord­slacht­of­fer werd geboeid, bedreigd en geslagen: ‘Niet de bedoeling dat hij dood zou gaan’

  Manuel Alvarez (29), wiens lichaam in stukken gezaagd in koffers werd gevonden in een geparkeerde auto, werd naar een woning aan de Rotterdamse Zevenkampse Ring gelokt. Daar werd hij geboeid, bedreigd, geslagen en op gruwelijke wijze om het leven gebracht, omdat hij het broertje van hoofdverdachte Abdi B. zou hebben laten neersteken. ‘Ik wilde alleen maar geld. Maar Manuel begon te vechten toen ik zijn handboeien losmaakte. Het was uit zelfverdediging.’
 2. Lukt militair niet om 72 uur in z'n eentje te overleven in Breda, terecht uit speciale opleiding gezet

  Lukt militair niet om 72 uur in z'n eentje te overleven in Breda, terecht uit speciale opleiding gezet

  Een militair die een functie ambieerde bij de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) van de Koninklijke Marechaussee, is volgens de rechtbank Den Haag terecht uit de opleiding gezet. De sergeant van het Korps Mariniers moest 72 uur in zijn eentje zien te overleven in Breda, zonder hulp van anderen en zonder geld. Naar later bleek, was hij stiekem bij een kennis in huis geweest.