TERUGLEZEN | Nieuw-Zeeland schort reisbubbel met Australië op, Israël wil niet-gevaccineerden weren uit drukke openbare ruimtes

CoronavirusDe GGD-sites voor test- en prikafspraken lagen vandaag weer enkele uren plat door een ddos-aanval, maar inmiddels zijn ze weer bereikbaar. Afgelopen etmaal zijn de minste mensen positief getest in twee weken. Wel is het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen weer verder gestegen. Duitsland zou Nederland morgen op de lijst plaatsen van hoogrisicolanden zetten, met alle gevolgen van dien, en in Italië heb je binnenkort een coronapas nodig om bars en restaurants te kunnen bezoeken. 

1 reactie

  • Melle van der Meulen

    2 maanden geleden
    Als de ziekenhuis bezetting maatgevend wordt voor het teruggeven van de vrijheid, gaat Nederland een diep zwart jaar in. Want sedert Rutte-1 is er meer dan 50% IC en bedden capaciteit wegbezuinigd. Ondanks waarschuwingen van de AINVD in 2015 is er gewoon door bezuinigd. Nederland mag nog jarenlang de ellende daarvan ondergaan, iets waarvoor Rutte-2 uitentreure, ook uit de branche, voor gewaarschuwd is..Nu keert de wal dan ten koste van de vrijheid van de burger, het corona schip!