Transgenderstel heeft boodschap aan alle pesters: ‘Fuck you, echt’

VIDEONiet elke transgender krijgt miljoenen likes en hartjes bij zijn of haar coming-out. Daar kunnen Kristiana en Arianne uit Heerlen over meepraten. Een gesprek met een stel dat zich niet liet kisten door eenzaamheid, pesterijen en mishandeling. ,,Straks zeg ik tegen iedereen die ons dwars gezeten heeft: fuck you, echt.”

De afspraak was al gemaakt voor make-up vlogster Nikkie Tutorials maandag de wereld verraste met haar miljoenen keren bekeken en positief ontvangen coming-out. Het geeft het gesprek met Kristiana Moretti en Arianne Brink nog een beetje meer urgentie. De video van Nikkie is een steun in de rug voor alle transgenders, zo voelen Kristiana (28) en Arianne (26) dat ook. Arianne: ,,Een populaire, succesvolle vrouw die ervoor uitkomt dat ze transgender is, dat is goed voor de acceptatie.” Kristiana: ,, Nikkie is een echte vrouw. Misschien verlost het ons van het stigma dat mensen hebben van een transgender als een vent in een jurk.”

  1. Coronavirus op eiland Tenerife en seksuele voorlichting met Kim Holland in Ochtend Show to go

    Coronavi­rus op eiland Tenerife en seksuele voorlich­ting met Kim Holland in Ochtend Show to go

    Pornoactrice en ondernemer Kim Holland is morgen te gast in De Ochtend Show to go. Holland vertelt ons over de seksuele voorlichting op scholen in het land. Techverslaggever David Bremmer gaat in op de groeiende commotie rond 5G-zendmasten. We skypen hier ook over met Leo Lagendijk van het Kennisplatform EMV. De show wordt gepresenteerd door Hila Noorzai en is vanaf 07.30 uur live te zien in onze app en op de site.