Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn meerdere doden gevallen. Meerdere auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen.
Volledig scherm
Bij een ongeluk met zes auto's op de N34 bij Borger zijn meerdere doden gevallen. Meerdere auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. © ANP

Tweelingbroer Jasper (24) veroorzaakte verkeersdrama bij Borger, nabestaanden woest om beschuldigingen

4 dodenHet verkeersdrama van 30 mei op de N34 in Borger, waarbij vier mensen om het leven kwamen, werd veroorzaakt door de bestuurder van een van de betrokken auto’s. De 24-jarige Jasper uit het Drentse dorpje Dalen blijkt volgens de politie met hogere snelheid op een voorligger te zijn gereden. Beide auto’s raakten daarbij stuurloos.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”