Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen © DPG

Verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca niet naar Spanje: Nederland neemt onderzoek over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. Ook een (eventuele) rechtszaak vindt dus in Nederland plaats.

18 reacties

 • jannie wilde

  2 maanden geleden
  Het dossier moet vertaald worden dat hoeft niet zo lang te duren maar de beelden hoeven toch niet vertaald te worden gewoon oppakken en hun verhaal laten doen en dan verder handelen of de ouders veel geld voor dure advocaten hebben dat heeft er niets te maken hoe de jonge mannen te keer zijn gegaan Wees er niet bang voor en handel!!
 • J.A. Nijland

  2 maanden geleden
  In spanje berechten. Waarom lopen deze gasten nog vrij. Ze weten toch wie het zijn. Staan op beeld, zaten in het vliegtuig. Namen en adressen zijn bekent dus oppakken. Onbegrijpelijk.
 • Herman Brakel

  2 maanden geleden
  De appel valt niet ver van de boom!!
 • Robert Nijhuis

  2 maanden geleden
  Nou die liggen dubbel in Spanje hadden ze levenslang gekregen hier een jaar of drie en dan vanwege goed gedrag met een jaar naar buiten. Nee Nederlandse Justitie jullie zijn weer echt super bezig en dan maar gek vinden dat de criminaliteit hier stijgt met die straffen.
 • Herman Beijen

  2 maanden geleden
  Als deze jongens niet berecht worden, dan vraag je toch werkelijk af waar dat in nederland naar toe gaat. Fam Beijen
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.