Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen
Volledig scherm
Jongeren leggen bloemen op Mallorca voor de overleden Carlo op de plek waar hij werd aangevallen © DPG

Verdachten van doodschoppen Carlo (27) op Mallorca niet naar Spanje: Nederland neemt onderzoek over

De Spaanse onderzoeksrechter heeft Nederland verzocht het onderzoek naar het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca over te nemen. Het parket Midden-Nederland, dat al een onderzoek naar het geweld was gestart, gaat het onderzoek voortzetten. Ook een (eventuele) rechtszaak vindt dus in Nederland plaats.

18 reacties

 • jannie wilde

  2 jaar geleden
  Het dossier moet vertaald worden dat hoeft niet zo lang te duren maar de beelden hoeven toch niet vertaald te worden gewoon oppakken en hun verhaal laten doen en dan verder handelen of de ouders veel geld voor dure advocaten hebben dat heeft er niets te maken hoe de jonge mannen te keer zijn gegaan Wees er niet bang voor en handel!!
 • J.A. Nijland

  2 jaar geleden
  In spanje berechten. Waarom lopen deze gasten nog vrij. Ze weten toch wie het zijn. Staan op beeld, zaten in het vliegtuig. Namen en adressen zijn bekent dus oppakken. Onbegrijpelijk.
 • Herman Brakel

  2 jaar geleden
  De appel valt niet ver van de boom!!
 • Robert Nijhuis

  2 jaar geleden
  Nou die liggen dubbel in Spanje hadden ze levenslang gekregen hier een jaar of drie en dan vanwege goed gedrag met een jaar naar buiten. Nee Nederlandse Justitie jullie zijn weer echt super bezig en dan maar gek vinden dat de criminaliteit hier stijgt met die straffen.
 • Herman Beijen

  2 jaar geleden
  Als deze jongens niet berecht worden, dan vraag je toch werkelijk af waar dat in nederland naar toe gaat. Fam Beijen
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.