Rechtbanktekening van Willem Holleeder, gemaakt op 19 februari 2018.
Volledig scherm
Rechtbanktekening van Willem Holleeder, gemaakt op 19 februari 2018. © anp

Verhit verhoor Sonja Holleeder: 'Zit ze nou te jokken of niet?'

Sonja Holleeder had het op de tweede dag van haar verhoor zwaar. Hoe meer Willem Holleeders advocaat haar het vuur aan de schenen legde, hoe harder ze ging schreeuwen. ,,Je wíl het niet snappen, hè?”

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Emoties lopen hoog op bij Sonja Holleeder tijdens tweede dag verhoor

  Emoties lopen hoog op bij Sonja Holleeder tijdens tweede dag verhoor

  De tweede dag van het verhoor van Sonja Holleeder verliep chaotisch. Vragen van Willem Holleeders advocaat Sander Janssen maakten Sonja woedend, waardoor zij haar antwoorden soms letterlijk in de microfoon schreeuwde. Janssen probeerde met opnames van telefoongesprekken aan te tonen dat de band tussen Willem en zijn zus beter was dan Sonja zelf stelt. Ook eiste hij duidelijkheid over de afspraken die Sonja heeft gemaakt met het OM over de erfenis van haar geliquideerde man Cor van hout.