Robin van Roosmalen krabbelt voorzichtig weer op na het ongeluk waarbij hij zijn zus verloor. Maar of hij ook terugkeert in de ring? Dat is een grote vraag.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin van Roosmalen krabbelt voorzichtig weer op na het ongeluk waarbij hij zijn zus verloor. Maar of hij ook terugkeert in de ring? Dat is een grote vraag. © Marc Bolsius

Verlies van zusje zorgt voor intens verdriet bij Robin van Roosmalen: ‘Blij dat ze niet heeft geleden’

InterviewHet verkeersongeval op de A2 waarbij zijn zus in januari van vorig jaar overleed, laat diepe sporen na bij Robin van Roosmalen (32). Net als de nasleep, want wat als? Wat als? Toch krabbelt de kickbokskampioen uit Den Bosch voorzichtig op. Voor zijn zusje Melissa. ,,Ik ben blij dat ze niet heeft geleden.”

  1. 1100 besmettingen: zo werd de start van de Summer of Love de grootste coronahaard van Nederland
    PREMIUM
    RECONSTRUCTIE

    1100 besmettin­gen: zo werd de start van de Summer of Love de grootste corona­haard van Nederland

    Het had de aftrap van de Summer of Love moeten worden, het festival Verknipt op 3 juli 2021. Iedereen keek ernaar uit: drinken en dansen met duizenden mensen. Maar het liep faliekant mis. Door een dubieus testbeleid en opstoppingen bij de uitgang werd het festival de grootste coronabrandhaard van Nederland, ruim duizend mensen raakten besmet. Hoe ondanks minutieuze voorbereiding de coronabom toch ontplofte.