Shutterstock/AD
Volledig scherm
© Shutterstock/AD

Verveling is verleden tijd! Speel de vervelingswijzer

Heb je de grote lenteschoonmaak achter de rug, Netflix van A tot Z bekeken en weet je nu écht niet meer wat je moet doen met je tijd? Of je alleen thuis zit, met je partner of gezin; wij hebben voor jong én oud de Vervelingswijzer gemaakt!

 1. Lubertus en William overleden door de ‘medicijnen’ van Sergio K.: ‘Het was één grote bende’
  PREMIUM

  Lubertus en William overleden door de ‘medicijnen’ van Sergio K.: ‘Het was één grote bende’

  Een verdachte ‘medicijndealer’ die één grote bende in huis heeft en zo mogelijk methadon verkoopt als temazepam. Sergio K. (31) uit Spakenburg ging levensgevaarlijk te werk. Twee Spakenburgers overleden aan een fatale cocktail van pillen en cocaïne en dat hadden er zo maar meer kunnen zijn, zo bleek vandaag in de rechtbank. ‘Coke en alcohol doet iedereen in het dorp. Methadon is echt next level.’
  Spakenburg
 2. Advocaat: Rai Vloet blijft echt niet in Rusland, die zal zijn straf gewoon ondergaan

  Advocaat: Rai Vloet blijft echt niet in Rusland, die zal zijn straf gewoon ondergaan

  Voetballer Rai Vloet zal de straf die hij vermoedelijk gaat krijgen voor het doodrijden van een kind van 4 jaar, gewoon ondergaan. ,,Ik heb geen enkele aanwijzing dat dat niet zo is”, zegt zijn advocaat Erik Thomas, die hem maandag bijstond in de rechtbank Haarlem, waar Vloet 3,5 jaar cel hoorde eisen. Maar wat bedoelde Thomas met de opmerking dat de in Rusland voetballende Vloet zich ‘te zijner tijd’ zal melden voor het uitzitten van zijn straf?