De politie doet onderzoek.
Volledig scherm
De politie doet onderzoek. © Perry Roovers / MaRic Media

Vier doden in woning Etten-Leur: mogelijk misdrijf

UpdateIn een woning in Etten-Leur zijn gisteravond vier doden gevonden. Uit onderzoek blijkt dat hier mogelijk sprake is van een misdrijf, meldt de politie. 

De slachtoffers zijn vermoedelijk de bewoners. Het onderzoek is in volle gang. De woning bevindt zich in de Dasseburcht. Zowel de straat als het pleintje waar de woning aan ligt, zijn volledig afgezet. Rondom de woning zijn schermen neergezet.

De politie ging even na 18.00 uur af op een melding bij de woning. Op basis van wat agenten daar aantroffen werd in eerste instantie de brandweer ingeschakeld, waarna meerdere lichamen werden aangetroffen. Het door de politie ingestelde onderzoek bij de woning gaat vermoedelijk nog uren duren.

Burgemeester Miranda de Vries heeft via Twitter geschokt gereageerd op het heftige incident. ,,Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden‘’, schrijft ze.

Omwonenden reageren geschokt op drama in de Dasseburcht. Volgens hen woont in het rijtjeshuis een jong gezin met twee kleine kinderen en hun oma. ,,Wie? Toch niet de kinderen”, vraagt een overbuurvrouw geschrokken. ,,Ik zie ze altijd spelen.”