Woningcorporatie Staedion gaat de krapte op de sociale woningmarkt bestrijden met contracten waarbij twee vrienden een huurwoning delen.
Volledig scherm
PREMIUM
Woningcorporatie Staedion gaat de krapte op de sociale woningmarkt bestrijden met contracten waarbij twee vrienden een huurwoning delen. © Staedion

Vrienden mogen nu in strijd tegen woningcrisis voor het eerst samen een sociale woning delen

Met videoWoningcorporatie Staedion gaat om de krapte op de sociale woningmarkt tegen te gaan ‘friends-contracten’ aanbieden. Hiermee kunnen twee vrienden samenwonen in een sociale huurwoning en de huur delen. De corporatie wil daar ook bij helpen door woningzoekenden aan elkaar te koppelen. Er zijn 25 nieuwe woningen gereserveerd voor deze groep.

0 reacties

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.