Volledig scherm
© Thinkstock

Vroege kerstversierders gezocht voor fotoreportage

Voor een fotoreportage in het magazine zoeken we (vanwege de productietijd: vroege) kerstversierders die graag hun prachtig versierde huis, vensterbank, balkon of tuin op de foto willen zien. 

Het gaat ons perse niet om veel, meer, meest - misschien heeft u wel een kerstkandelaar die al 20 jaar op dezelfde plaats staat of hangt u de lichtjes in precies dezelfde boom als uw moeder en uw opa dat al deden. Aan de andere kant: voor een hysterisch verlicht balkon halen we onze neus ook niet op. Meedoen? Mail voor 21 november uw naam, telefoonnummer en adres naar magazine@dpgmedia.nl met een foto van uw voortuin of vensterbank zodat we alvast een idee hebben hoe uw huis eruit ziet. Wordt u uitgekozen dan willen we de in de week van 25 november in de avond komen maken.  

Wij zullen je gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Meer informatie vind je in ons privacy-statement.

  1. Knallende ‘crematie’ van traditie
    PREMIUM

    Knallende ‘crematie’ van traditie

    Het verkeer op de Westduinweg kan aan het begin van de zondagmiddag niet meer voor- of achteruit. Mannen, jongens, en zelfs een kind, springen uit de auto, halen spandoeken te voorschijn. De capuchons van hun zwarte hoodie ver over hun hoofd getrokken. Sommigen van hen zijn nog extra beschermd tegen herkenning door een doek voor hun gezicht. Ze schreeuwen, trekken vast een blikje bier open. Her en der klinken harde vuurwerkknallen. Af en toe leegt iemand zijn blaas in een brandgang.