De foto’s van de meisjes belandden in handen van bekenden naar wie het latere mishandelde en gegijzelde slachtoffer de afbeeldingen stuurde. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De foto’s van de meisjes belandden in handen van bekenden naar wie het latere mishandelde en gegijzelde slachtoffer de afbeeldingen stuurde. Foto ter illustratie. © AD

Vrouw stuurt naaktfoto’s rond van haar vriendinnen en hun wraak ontspoort totaal

Een vrouw die naaktfoto’s verspreidt van haar eigen vriendinnen. Hartstikke fout, maar drie pislinke dames namen volgens het Openbaar Ministerie op heel verkeerde wijze het recht in eigen hand. Ze lokten haar naar een woning in Capelle aan den IJssel, waarna de deur op slot ging en het slachtoffer ernstig werd toegetakeld.

  1. Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen na klifdrama: 'Video niet door ons gelekt’
    PREMIUM
    Crowdfunding

    Familie van ex-speler Jong Vitesse wil Spaanse politie aanklagen na klifdrama: 'Video niet door ons gelekt’

    De familie van de op Mallorca omgekomen Arnhemmer Mourad Lamrabatte (31) beraadt zich op juridische stappen tegen de Spaanse autoriteiten nadat een video van het klifdrama uitlekte op internet. Broer Ibrahim is ervan overtuigd dat de Spaanse politie het schokkende filmpje heeft gelekt aan Spaanse media. ,,Het is ongelooflijk dat je na zo’n vreselijk incident nog een trap na krijgt van de politie. We zijn in shock.”