Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

We hebben deze crisis moreel totaal laten escaleren

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

3 reacties

 • W. Hoogerbeets

  2 dagen geleden
  Eus ik ben het volkomen met je eens. Oeverloos discussiëren heeft geen zin men moet nu maar eens daadkracht tonen.
 • Geert Wolter Rotman

  2 dagen geleden
  Ik denk zelfde regels als in Engeland,spuiten spuiten en spuiten. Alle maatregelen verder laten vervallen aangezien het niet mogelijk is alles in de hand te houden.. Ja daar zullen de mensen die denken imuum te zijn dan wel achter komen. respect hebben voor alle mensen die snappen dat je een pademie hebt en dit samen moet oplossen door zicht in te laten enten tegen Corona
 • Gerrit Beld

  2 dagen geleden
  Akyol je schrijf perfect. Ben trots op jou.
 1. Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’
  moord heerlen

  Dochter van gedode winkelier in shock om zoektocht Tom Angel: 'Hij heeft onze levens verwoest’

  Politie en justitie zijn met man en macht op zoek naar een veroordeelde crimineel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in het Limburgse Heerlen, twee weken geleden. Het gaat om de 30-jarige Zouo ‘Tom’ Angel, de man die in 2008 werd veroordeeld voor de doodslag op de 62-jarige winkelmedewerker Huib Krooder. Zijn dochter reageert zeer aangeslagen op het nieuws. ,,Dit méén je niet?! Alweer? Deze man blijft levens verwoesten!”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?