In deze flat aan de Sandenburgstraat in Breda werd Kaan Safranti doodgeschoten bij een poging van zes Limburgse criminelen om een partij wiet te stelen.
Volledig scherm
In deze flat aan de Sandenburgstraat in Breda werd Kaan Safranti doodgeschoten bij een poging van zes Limburgse criminelen om een partij wiet te stelen. © ANP

Zwaar bewapende Limburgse hennepdieven: ‘We wilden Safranti niet doden’

Was de moord op drugsdealer Kaan Safranti (26) in Breda een keiharde ripdeal van een bende tot de tanden bewapende, niets ontziende Limburgse criminelen. Of was het een slecht voorbereide  henneproof door zes criminelen die van meet af aan eigenlijk gedoemd was te mislukken. 

  1. Jeroen (47) redt vrouw uit brandend huis: ‘Er was maar één optie: snel naar buiten’
    PREMIUM

    Jeroen (47) redt vrouw uit brandend huis: ‘Er was maar één optie: snel naar buiten’

    Jeroen de Kort is er nog steeds beduusd van. ,,Pff dat was me wat. Ik heb niet nagedacht maar ben meteen tot actie overgegaan.” De 47-jarige inwoner van het Brabantse Hilvarenbeek haalde zondagmiddag een vrouw uit haar brandende woning en redde haar zo van een wisse dood. Als hij even later zijn verhaal doet probeert hij relaxt te doen, maar als hij terugdenkt aan dat moment gaat zijn bloeddruk toch weer iets omhoog.