Belgische bestuurster raakt spoor compleet bijster bij afgezette treinovergang

VIDEO‘Spoorovergang onderbroken’, valt er meerdere keren te lezen bij de overgang in het Belgische Lede. De borden spreken boekdelen zou je denken en bovendien telt een gewaarschuwd mens voor twee. Klaarblijkelijk dacht de chauffeuse in bovenstaande video daar anders over. ‘Hallucinante beelden’, noemen onze zuiderburen dat. 

De dame in kwestie raakt zo van de kaart door de wegversperring, dat ze zelf het spoor compleet bijster raakt. Om haar weg ongehinderd te kunnen vervolgen, stapt mevrouw uit en schuift doodleuk de waarschuwingsborden aan de kant. Probleem opgelost, lijkt ze te denken. 

Op het moment dat de dame de overweg oprijdt, blijkt haar actie een heel slecht plan. De zwarte Mercedes belandt in het grind en komt onherroepelijk vast te zitten tussen de sporen. De hele vertoning wordt vastgelegd door een bewakingscamera van spoorbeheerder Infrabel.

Het treinverkeer wordt direct stilgelegd om een echte ramp te voorkomen. Het resultaat van de onbesuisde daad is een treinvertraging van ongeveer een half uur. Zolang duurt het om de bolide tussen de spoorstaven uit te takelen. Zonder twijfel krijgt ze daarvoor de rekening gepresenteerd, plus een fikse boete.

Volledig scherm
Het weghalen van een paar borden maakte de overweg niet beter begaanbaar. © Screenshot/Infrabel
  1. Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp is officieel de lelijkste hond ter wereld

    Scamp the Tramp nam het dit jaar bij de verkiezing van de lelijkste hond ter wereld op tegen 18 andere viervoeters en ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal. De straathond (rassencombinatie onbekend) werd in 2014 door zijn baasje op het nippertje van de dood gered. Ze haalde hem van de weg en wist dat ze de juiste keuze had gemaakt toen hij in de auto meedanste op Bob Marley. Baasje en hond zijn nu een trofee en 1.500 dollar rijker.
  2. Nieuw horrorincident in verpleeghuis waar comapatiënte zwanger raakte van verpleger

    Nieuw horrorinci­dent in verpleeg­huis waar comapatiën­te zwanger raakte van verpleger

    Een verzorgingstehuis in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona) - waar vorig jaar een 29-jarige comapatiënte zwanger raakte na ongewenst contact met een verpleger - is opnieuw in opspraak geraakt door een horrorverhaal. De overheid dreigt de vergunning van de instelling in te trekken, omdat recent meermaals maden werden aangetroffen onder het verband van een man met een stoma. ,,Een extreem zorgwekkend incident in de patiëntenzorg”, briest het ministerie van Volksgezondheid in Arizona.