Volledig scherm
© Buffalo Police Department, Minnesota

Meisje rijdt examencentrum binnen tijdens afleggen rijexamen

Een 17-jarige Amerikaanse tiener heeft mogelijks het slechtste rijexamen ooit afgelegd. Toen het meisje woensdag in Buffalo, Minnesota, haar rijexamen wilde afleggen, zette ze de auto per ongeluk in ‘drive’ in plaats van in zijn achteruit. Ze crashte in het examencentrum.

Het resultaat- behalve een overduidelijke 'gezakt' voor het rijexamen: stevige schade aan zowel het gebouw als de auto. De 60-jarige examinator die in het voertuig zat, werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Het meisje kwam er met de schrik vanaf. 

Buffalo Police Department, Minnesota

NEWS RELEASE REGARDING CRASH ON 03/21/2018**** At approximately 2:00 PM on 03/21/2018 the Buffalo Police Department responded to report of a motor vehicle crashing into a building in the 10 block of...

  1. Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrachte honing aan voor meth

    Amerikaan zat 82 dagen onterecht vast: douane zag zijn meegebrach­te honing aan voor meth

    Zijn zwak voor honing leverde de Amerikaanse Leon Haughton een bittere nasmaak op. De 45-jarige man uit Maryland werd gearresteerd toen hij na een vakantie in Jamaica drie flessen van zijn favoriete honing mee terugnam naar de VS. Haughton werd gearresteerd omdat het douanepersoneel dacht dat hij vloeibare meth meesmokkelde. Na grondig onderzoek bleek wel degelijk honing in de drie meegenomen flesjes te zitten, maar toen had Haughton er al 82 dagen cel opzitten.