Volledig scherm
Streaker Kinsey Wolanski rende in de 20ste minuut van de Champions League-finale in Madrid het veld op. © EPA

Model haalt bijna 2 miljoen Instagramvolgers met streaken CL-finale, account offline

UpdateHet ‘streaken’ van de Champions League-finale heeft model Kinsey Wolanski bepaald geen windeieren gelegd. Het Instagram-account van de rondborstige blondine ging direct na haar actie door het dak. Het model kreeg er miljoenen volgers bij, maar inmiddels is het account om onduidelijke redenen offline.

Nee, de finale van de Champions League 2019 in Madrid zal niet herinnerd worden vanwege het oogstrelende voetbal. Eén van de meest memorabele momenten bleek achteraf de actie van streaker Kinsey Wolanski. Rond de 20ste minuut sprong de vrouw ineens over de boarding en paradeerde midden op de grasmat in een weinig verhullend badpak langs Liverpool's Virgil van Dijk en Tottenham-sterspeler Christian Eriksen.

Hoewel de regie direct wegschakelde en Wolanski snel werd ingerekend door stewards, gingen de beelden van het tafereel meteen de wereld over. Al snel werd bekend dat de streaker het 22-jarige Russische model Kinsey Wolanski is. Zij is de vriendin van de Russisch-Amerikaanse  internetmiljonair Vitaly Zdorovetskiy (27) eigenaar van het YouTube-kanaal ‘Vitaly Uncensored’. Dat kanaal mikt op volwassenen en staat vol met seksueel getinte grappen. Het heeft miljoenen fans.

Verdubbeling

Het streaken lijkt uit Zdoroveskiy's koker te komen, want op Wolanski's minuscule pakje waren duidelijk de woorden ‘Vitaly Uncensored’ te lezen.  Zelf is Zdorovetskiy bovendien niet vreemd met dergelijke acties: in 2014 rende hij tijdens de finale van het WK in Brazilië het veld op. Als gevolg daarvan heeft hij een wereldwijd stadionverbod aan zijn broek. Dat lijkt zijn vriendin nu ook te wachten te staan.

Maar haar doel is in elk geval geslaagd: al snel explodeerde het aantal volgers van de schaars geklede blondine op Instagram. Stond ze voor de finale op circa 350.000 volgers, enkele uren later was dat aantal ruim verdubbeld. En nog een paar uur later bereikte ze zelfs de mijlpaal van 1 miljoen volgers. De teller staat inmiddels op 1,8 miljoen volgers.

Volledig scherm
Streaker Kinsey Wolanski wordt ingerekend door een steward. Links Tottenham-spelverdeler Christian Eriksen. © EPA
  1. Vrouw slikt verlovingsring in tijdens nachtmerrie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

    Vrouw slikt verlovings­ring in tijdens nachtmer­rie: ‘Ik werd wakker met een lege vinger’

    Een 29-jarige Amerikaanse vrouw die tijdens een angstaanjagende nachtmerrie droomde dat ze in een hogesnelheidstrein op advies van haar aanstaande haar verlovingsring moest inslikken om het sieraad te verstoppen voor overvallers, blijkt het juweel daadwerkelijk al slapende in haar mond te hebben gestopt. Toen Jenna Evans uit San Diego (Californië) wakker werd, ontdekte ze tot haar ontsteltenis een lege vinger.
  2. Moeder valt flauw als ‘gecremeerde’ zoon springlevend voor haar deur staat

    Moeder valt flauw als ‘gecremeer­de’ zoon springle­vend voor haar deur staat

    Russische media raken niet uitgepraat over een schokkende zaak die niet zou misstaan in het oeuvre van horrorauteur Stephen King. De 62-jarige Antonina Mikhailovna uit de havenplaats Kronstadt identificeerde in een lijkenhuis het stoffelijk overschot van haar al weken vermiste zoon Konstantin (43). Vier maanden na zijn crematie stond de ex-soldaat echter springlevend voor haar deur. ,,Ik heb me vergist. De dode in het mortuarium leek als twee druppels water op mijn Konstantin.”