Volledig scherm
PREMIUM
Martha Riemsma © Carlo ter Ellen DTCT

Glas half vol

COLUMNMet één oor luister ik naar de discussie aan de overlegtafel. Hoe geven we de voorpagina van morgen vorm, in woord en beeld?  Met het andere oor volg ik via mijn mobiele telefoon een gesprek tussen een aantal journalisten op radio 1. 

Het is de avond van de regionale verkiezingen en het is hectisch; we zetten alles op alles om zoveel mogelijk uitslagen mee te krijgen voor de deadline van 23.15 en staan voor het meest actuele nieuws direct in contact met onze verslaggevers in alle gemeentehuizen in de regio.

  1. Hoe profclubs jacht maken op talentjes van 10 jaar en jonger
    PREMIUM
    De Bankzitter

    Hoe profclubs jacht maken op talentjes van 10 jaar en jonger

    Toen ik me vorige week zaterdag in alle vroegte langs de lijn meldde - de aftrap van de topper was om 08.30 uur - zag ik de scout van FC Twente al met met pen en papier rondlopen. Iets verderop stond zijn collega van De Graafschap. Voor de goede orde: ik was bij een wedstrijd van voetballertjes onder 10 jaar in het grensgebied van Tukkers en Superboeren. De scout van FC Twente vroeg netjes naar de naam van een spelertje, nadat er een bal in de kruising was geschoten.

Blogs