Volledig scherm
PREMIUM
© Carlo ter Ellen

Nep-Fransoos

COLUMNEigenlijk is iedere dag voor mij vakantie. Als je het leven zo benadert, valt het vrijwel nooit tegen. Toch trek ik elke zomer eropuit met m’n wederhelft, vooral omdat zij even de boel de boel wil laten.

Nu ben ik nogal een rallyrijder van nature. Dit pakte een jaar geleden dramatisch uit. Er vielen naderhand op de deurmat van huize Janssen zoveel bekeuringen voor snelheidsovertredingen, dat we daaraan meer geld kwijt waren dan aan ons verblijf in de Italiaanse kuststreek Le Marche. Ik overwoog zelfs even een vermelding aan te vragen in het Guinness Book of Records.

  1. Hoe profclubs jacht maken op talentjes van 10 jaar en jonger
    PREMIUM
    De Bankzitter

    Hoe profclubs jacht maken op talentjes van 10 jaar en jonger

    Toen ik me vorige week zaterdag in alle vroegte langs de lijn meldde - de aftrap van de topper was om 08.30 uur - zag ik de scout van FC Twente al met met pen en papier rondlopen. Iets verderop stond zijn collega van De Graafschap. Voor de goede orde: ik was bij een wedstrijd van voetballertjes onder 10 jaar in het grensgebied van Tukkers en Superboeren. De scout van FC Twente vroeg netjes naar de naam van een spelertje, nadat er een bal in de kruising was geschoten.

Blogs