Anka Jacobs en Bernard Poelman bij de feestelijke online presentatie van het boek ‘Groeien door te delen’. Jacobs interviewt haar oom en nog een aantal Twentse mannen over hun leven.
Volledig scherm
PREMIUM
Anka Jacobs en Bernard Poelman bij de feestelijke online presentatie van het boek ‘Groeien door te delen’. Jacobs interviewt haar oom en nog een aantal Twentse mannen over hun leven. © Reinier van Willigen

Anka Jacobs uit Borne schrijft over Twentse mannen: ‘Mooi dat zij hun kwetsbare kant tonen’

BORNE - Twaalf boeken schreef ze al. Van lesmateriaal tot kinderboeken en biografieën. Nu ligt ‘Groeien door te delen’ op tafel, en daar is Anka Jacobs extra trots op. „Het komt heel dichtbij.”

 1. Op de meeste Twentse terrassen is nog geen cent verdiend: ‘Ik heb vertrouwen in ons, maar niet in de regering’
  PREMIUM
  video

  Op de meeste Twentse terrassen is nog geen cent verdiend: ‘Ik heb vertrouwen in ons, maar niet in de regering’

  HERTME - Het klonk zo mooi; de terrassen gaan weer open. Maar waar gasten voor overdekte plekjes in stadscentra van Hengelo, Almelo en Enschede in de rij stonden, bleef het elders in Twente dagen lang rustig. In de afgelopen anderhalve week werd er geen cent verdiend, weet ondernemer Lereau Hulsink (50). Verslag van een druilerige zaterdagmiddag, bij Hertme’s Ambacht. „Als de regering hier komt, schop ik ze van het terras af.”
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Feyenoord - Ajax

  16:59
 2. De horeca in Twente is weer open, maar kan het eigenlijk wel uit?
  Play

  De horeca in Twente is weer open, maar kan het eigenlijk wel uit?

Hengelo e.o.