Volledig scherm
© Christian van der Meij

Arnoud Bartelink vijftigste stadsprins van Borne

BORNE - Arnoud Bartelink (43) is zaterdagavond benoemd in Kultuhus tot nieuwe Prins van carnavalsvereniging De Toet’nbloazers en daarmee de 50ste stadsprins van Borne. Thijs Vergeer (35) is zijn Adjudant. Het tweetal volgt daarmee Prins Patrick en Adjudant Martijn op.

Arnoud Bartelink en Thijs Vergeer, twee echte Melbuul’n met een groot hart voor Borne en alles wat er in Borne plaats vindt. Met een impuls van de ega’s van de hoogheden, Danielle Bartelink- Hommels en Karin Spoolder, gaan ze voorop in de strijd in het carnavalsgedruis van dit jaar. Dit alles onder hun motto: „Non-stop, eagenwies en altied veurop, zet wie Carnaval in Boorn op zien kop”

Arnoud Bartelink is een geboren en getogen Bornenaar, die met Daniëlle en zoons Stan en Wout nog steeds woonachtig is in Borne. Als beroep, is Bartelink al jaren actief in de verkoop van zgn DRUPS projecten, Diesel Roterende UPS oplossingen, bij Hitec Power Protection in Almelo. Thijs Vergeer werkt sinds jaar en dag in de verkoop van een van ’s werelds grootste sneaker merken Converse en heeft twee zoons, Tim en Sam. Dit jaar zal dan ook de Raad van Elf voor de verandering op sneakers het prinsenpaar bijstaan.

Hengelo e.o.