Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © ROBIN UTRECHT

Bedrijven en gemeente Borne maken zich samen sterk voor mantelzorg

BORNE - Gemiddeld één op de vijf werknemers is mantelzorger. Hoe gaan bedrijven daarmee om? Borne begint volgende maand een project. 

De plaatselijke ondernemersvereniging en de gemeente zijn samen op zoek naar bedrijven die zich willen inzetten voor een betere positie voor werkende mantelzorgers. Geïnteresseerde bedrijven zijn op 22 november tussen 16.00 en 17.30 uur welkom in een rondetafelgesprek. In die bijeenkomst vertelt wethouder Martin Velten over de maatschappelijke uitdagingen die er liggen voor de lokale overheid en het bedrijfsleven als het gaat om werk in combinatie met mantelzorg. 

  1. Autozaak AutoVen Almelo al na vier maanden gesloten, politie onderzoekt ‘schimmige praktijken’
    PREMIUM

    Autozaak AutoVen Almelo al na vier maanden gesloten, politie onderzoekt ‘schimmige praktijken’

    ALMELO/BORNE/ENTER – Autobedrijf AutoVen is uitgelopen op een fiasco. De zaak aan de Twentelaan in Almelo is al na vier maanden gesloten. Rudy en Harriëtte van de Ven zijn naar eigen zeggen met de verkeerde mensen in zee gegaan. Die personen betichten op hun beurt het autobedrijf van allerlei duistere zaakjes. De politie heeft het in onderzoek en kwam deze vrijdag bij het Enterse bedrijf van Van de Ven in actie wegens een bedreiging.

Hengelo e.o.