Het zijn bestuursleden met een diep geelzwart hart, ze heten alle drie Bert en zijn gezamenlijk 180 jaar lid. Bert Jansen, Bert Hilverink en Bert Bosman (van links naar rechts) gaan al door het leven als het team ‘one hundred and eighty’.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zijn bestuursleden met een diep geelzwart hart, ze heten alle drie Bert en zijn gezamenlijk 180 jaar lid. Bert Jansen, Bert Hilverink en Bert Bosman (van links naar rechts) gaan al door het leven als het team ‘one hundred and eighty’. © Wouter Borre

Bert, Bert en Bert zijn voetbalmannen pur sang: de ‘one hundred and eighty’ van BVV Borne

BORNE - Bert, Bert en Bert zijn drie bestuursleden van voetbalclub BVV Borne, samen goed voor 180 jaar lidmaatschap. Hun voetbalhart is diep geelzwart gekleurd. „Onze opvolgers zullen delegerende bestuurders zijn. Ook goed, als ze de clubcultuur maar bewaken.”

  1. Agent Schukkink ‘ontvoert’met zijn escaperoom in Borne bezoekers naar piratenland
    PREMIUM

    Agent Schukkink ‘ontvoert’met zijn escaperoom in Borne bezoekers naar piraten­land

    BORNE - Koen Schukkink, in het dagelijks leven politieman, en zijn zakenpartner Jelmer Weken ‘ontvoeren’ binnenkort bezoekers naar piratenland. Zij openen een escaperoom met het thema De wraak van Bloedbaard, in Kids-City in Borne. De indoor-kinderspeeltuin draait om piratenkapitein Kid. ,,Wij sluiten daar met onze escaperoom voor volwassenen bij aan”, vertelt Koen Schukkink. De officiële opening is woensdag 25 mei.

Hengelo e.o.