Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Borne brengt de zomer sportief door

BORNE - Niet alleen voor kinderen, ook voor volwassenen is er deze zomer genoeg te doen om in conditie te blijven. 

Sportief wandelen is 15 juli de eerste activiteit van Borne Blijft Fit. De rest van de zomer wordt elke maandag een buitenprogramma afgewerkt met op 22 juli beachspelen, 29 juli jeu-de-boules op het terrein van de jeu-de-boulesvereniging op de hoek Azelosestraat/Hosbekkeweg/Kluft, 5 augustus dynamic tennis op de parkeerplaats naar ‘t Wooldrik, 12 augustus alternatieve golf in het grasveld voor en naast ‘t Wooldrik, en tenslotte op 19 augustus klootschieten bij de Noordmolen in de bossen van Twickel.

Meerdere niveaus

Al deze activiteiten gaan door bij minimaal tien deelnemers, om 9.30 en om 19.00 uur. Elk onderdeel duurt circa anderhalf uur. Deelname kost 15 euro per persoon voor de hele reeks of een deel ervan. In het programma wordt rekening gehouden met ieders capaciteiten. Opgeven kan nog deze week via de website van Borne Blijf Fit: borneblijffit.nl

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

Hengelo e.o.