Volledig scherm
© Frans Nikkels

Bornse Theaterschool uitgeroepen tot beste leerschool creatieve industrie

BORNE - De Bornse Theaterschool Luna is gisteren uitgeroepen tot beste leerschool van Overijssel in de categorie ict en creatieve industrie. De prijs is een initiatief van het Samenwerkingsverband Beroepsonderwijs & Bedrijfsleven (SBB), dat jaarlijks de beste leerschool én de beste praktijkopleider bekendmaakt. 

Luna maakt in november kans op de landelijke titel. "Ik vind het een hele eer", zegt Juliette Maarseveen van Theaterschool Luna. "Vooral omdat ik door mijn eigen stagiairs ben opgegeven, gedreven mbo-studenten uit alle disciplines van het theatervak die hier nauw samenwerken." Maarseveen kreeg de award uit handen van Jan de Reiger, adviseur praktijkleren van SBB. "Je moet wel hard werken, maar daar word je dan ook voor beloond", schrijft een studente over Luna in haar aanbeveling voor de prijs.

  1. Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    Ruim 25 mille uit Rabofonds voor projecten in Hengelo, Borne en Hof van Twente

    HENGELO - Het Rabofonds van Rabobank Centraal Twente richt zich op duurzame initiatieven die het maatschappelijke, sociale of culturele leven in onze lokale gemeenschap versterken. Projecten die hierop gericht zijn, kunnen in aanmerking komen voor een bijdrage uit dit fonds. In het derde kwartaal is een bijdrage van € 25.200,-- toegezegd aan acht projecten in de gemeente Borne, Hengelo, Hof van Twente en omliggende plaatsen.

Hengelo e.o.