Volledig scherm
PREMIUM
De medewerkers van buurtsupermarkt Sindron zijn blij dat zij er mogen blijven werken. Links Joyce van Rees. © Reinier van Willigen

Buurtsuper Sindron in Zenderen gaat nog zeker een jaar door

ZENDEREN - De buurtsuper en het dorpscentrum Sindron, gerund door de zorginstelling Aveleijn, gaan nog zeker tot november 2020 door. Dat is recent besloten.

Lange tijd hing het voortbestaan van de buurtsupermarkt en het dorpshuis aan een zijden draad. Te weinig klanten en te weinig bezoekers vormden een bedreiging voor de toekomst. Mogelijk zou in november van dit jaar de stekker eruit gaan. Maar Aveleijn kwam begin dit jaar zelf in actie voor meer inkomsten en met resultaat. „Er zit nu een lichte groei in”, zegt manager Joyce van Rees. Zij is opgelucht dat het complex aan de Prinsenweg open blijft. „Vooral voor onze cliënten. Die hebben het hier naar de zin.”

  1. Door staffords loopt iedereen met een boog om Natalie (31) uit Borne heen
    PREMIUM
    video

    Door staffords loopt iedereen met een boog om Natalie (31) uit Borne heen

    BORNE - Geen vechtmachines met een ontembare honger voor bloed, maar schattige allemansvrienden die niets liever willen dan knuffelen en kusjes geven. De 31-jarige Nathalie Reichart uit Borne is als eigenaresse van twee Amerikaanse staffords helemaal klaar met het ‘irritante’ stigma dat op haar honden rust. ,,Mensen lopen met een boog om mijn hondjes heen, terwijl het de liefste dieren ter wereld zijn.”

Hengelo e.o.