Rien Roeleveld is aangenaam verrast dat De Zwanenhof na bijna een halve eeuw nog steeds zo'n mooie plek is als hij zich herinnert.
Volledig scherm
PREMIUM
Rien Roeleveld is aangenaam verrast dat De Zwanenhof na bijna een halve eeuw nog steeds zo'n mooie plek is als hij zich herinnert. © Rikkert Harink

De Zwanenhof in Zenderen krijgt weer (beetje) horeca, en iedereen is welkom

ZENDEREN - Er komt weer meer reuring in en rond De Zwanenhof. In het voormalige kloostercomplex kunnen passanten binnenkort terecht voor koffie, thee en iets lekkers. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gaan er aan de slag.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
  2. Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

    Olympische medaille winnen? Dan kun je maar beter geboren zijn in Enschede of Borne

    ENSCHEDE/BORNE - Liefst 36 plakken (een record!) en een zevende plek op de medaillespiegel: de Nederlandse sporters op de Olympische Spelen in Tokio presteerden historisch goed. Dat bracht ze bij Holidu, normaliter een zoekmachine voor vakantiehuizen, op het idee uit te zoeken waar de medaillewinnaars vandaan komen. En niet alleen die van nu, maar die sinds 1900. Conclusie? Je hoeft niet in één van de grote Twentse steden te wonen als je olympisch succes wilt boeken.

Hengelo e.o.