De belaging door een stalker had grote impact op het leven van de Bornse Sevilay. Ze durfde bijna nergens meer naar toe en vreesde voor haar veiligheid.
Volledig scherm
De belaging door een stalker had grote impact op het leven van de Bornse Sevilay. Ze durfde bijna nergens meer naar toe en vreesde voor haar veiligheid. © Cees Elzenga / hetoog.nl

Enschedeër (31) blijft vast voor ernstige stalking Bornse zakenvrouw

ALMELO - De 31-jarige Enschedeër die verdacht wordt van ernstige stalking van een Bornse vrouw blijft voorlopig gevangen. Bij de proformazitting bij de rechtbank in Almelo vroeg zijn advocaat om het opheffen van zijn voorlopige hechtenis. De rechtbank wees dat af. Hij blijft daarmee vastzitten tot zijn strafzaak inhoudelijk wordt behandeld, op  13 april.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Hengelo e.o.