De belaging door een stalker had grote impact op het leven van de Bornse Sevilay. Ze durfde bijna nergens meer naar toe en vreesde voor haar veiligheid.
Volledig scherm
De belaging door een stalker had grote impact op het leven van de Bornse Sevilay. Ze durfde bijna nergens meer naar toe en vreesde voor haar veiligheid. © Cees Elzenga / hetoog.nl

Enschedeër (31) blijft vast voor ernstige stalking Bornse zakenvrouw

ALMELO - De 31-jarige Enschedeër die verdacht wordt van ernstige stalking van een Bornse vrouw blijft voorlopig gevangen. Bij de proformazitting bij de rechtbank in Almelo vroeg zijn advocaat om het opheffen van zijn voorlopige hechtenis. De rechtbank wees dat af. Hij blijft daarmee vastzitten tot zijn strafzaak inhoudelijk wordt behandeld, op  13 april.

 1. Een stalker terroriseerde Sevilay uit Borne: ‘Wat moet je in hemelsnaam als de politie je niet eens helpt?’
  PREMIUM

  Een stalker terrori­seer­de Sevilay uit Borne: ‘Wat moet je in hemelsnaam als de politie je niet eens helpt?’

  Elke keer denkt Sevilay Luiken-Dalli (51) dat het niet erger kan. Maar elke keer wordt de anonieme aanval op haar nog lager, vuiler en perverser. Zelfs als haar vader sterft, wordt de Bornse in het online condoleanceregister zwart gemaakt, ze zou fraudeur en slet zijn. Terwijl de politie, schijnbaar onmachtig, toekijkt. „Wat kan je in hemelsnaam beginnen, als zelfs de politie je niet wil helpen?”
 1. Kijkje in de keuken van berucht studentenhuis 't Pott
  Play

  Kijkje in de keuken van berucht studenten­huis 't Pott

 2. Wilders tegen Rutte: Bel Poetin voor Spoetnik-vaccin
  Play

  Wilders tegen Rutte: Bel Poetin voor Spoet­nik-vac­cin

Hengelo e.o.