De riolering wordt vervangen in de nieuw in te richten Europastraat. Niet alle aanwonenden zijn er van overtuigd dat de straat straks ook veiliger wordt, hetgeen wel de bedoeling is.
Volledig scherm
PREMIUM
De riolering wordt vervangen in de nieuw in te richten Europastraat. Niet alle aanwonenden zijn er van overtuigd dat de straat straks ook veiliger wordt, hetgeen wel de bedoeling is. © Lars Smook

Europastraat in Borne veiliger? Dat is nog maar de vraag, menen bewoners

BORNE - Bewoners zien hoe hun Europastraat een complete metamorfose krijgt. Aanwonenden ondergaan de overlast gelaten. Ze maken zich daarnaast ook zorgen. „Overlast is tijdelijk. Maar wordt het er wel veiliger op?”

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Hengelo e.o.