Volledig scherm
PREMIUM
Dj Ivar slaat als Boer Bennie een andere artiestenweg in. Hij profileert zichzelf als de ‘King Kong van het platteland.’ © Emiel Muijderman

Feest-DJ Ivar uit Borne gaat de boer op: ‘Ik ben de King Kong van het platteland’

BORNE - Na jaren van plaatjes draaien op ruim 1500 feesten gooit de Bornse feest-dj Ivar Slagers het roer om. Vanaf volgend jaar laat hij als muzikale Boer Bennie naar eigen zeggen menig kalfje loeien én høken.

Boerenrock, piratenkneiters en feestmuziek is wat het publiek van Boer Bennie kan verwachten. Gehuld in een tuinbroek met korte pijpen, kleurrijke happy socks, een pilotenbril op zijn neus en een sigaar in z’n mond. Want het nieuwe alter ego van Slagers is sullig en patserig tegelijk. „Ik ben de King Kong van het platteland”, zegt hij. „Heel wat anders dan de dj die ik altijd was. Doordat ik me nu helemaal op Boer Bennie wil richten, stop ik met mijn dj-werk. In mijn nieuwe rol als zanger en entertainer voel ik mij helemaal thuis. Tijdens het dj’en zong ik al vaak mee met de muziek. Ik vind het leuk om te zingen en het publiek te vermaken. Mensen adviseerden me weleens om daar meer mee te doen. Ergens durfde ik dat niet goed.”

Hengelo e.o.