News United/Jack Huygens
Volledig scherm
© News United/Jack Huygens

Haring van springkussen schiet in voet motorrijder bij opening in Borne

BORNE - Een motorrijder is lichtgewond geraakt bij de opening van motorzaak Oud Monnink Motors in Borne. De man reed langs een springkussen waarna door een nog onbekende oorzaak een haring losschoot.

 1. Hengelo heeft waar het zo lang naar smachtte, Borne krijgt veel minder en Bentelo heeft niet genoeg aan een appel en een ei
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Hengelo heeft waar het zo lang naar smachtte, Borne krijgt veel minder en Bentelo heeft niet genoeg aan een appel en een ei

  Hengelo heeft gekregen waar zij zo lang naar verlangde. Borne krijgt veel minder dan zij zou willen. Bentelo wil iets hebben, maar krijgt dat niet voor een appel en ei. En Diepenheim heeft iets vervangen. Kortom, hier is weer het weekoverzicht met deze keer een glorieuze terugkeer van de markt, een uitgekleed nieuw sportcomplex, het sluiten van een kerk en flexibele paaltjes.
  Borne
 2. Die dronken Facebookfoto of onbeholpen tweet: waarom is gegevens van het internet af krijgen zo moeilijk?
  PREMIUM

  Die dronken Facebookfo­to of onbeholpen tweet: waarom is gegevens van het internet af krijgen zo moeilijk?

  Docent Thijs Poelhekke staat pas twee dagen voor de klas van het Montessori College Twente in Hengelo als hij wordt ontslagen. Reden? Leerlingen hebben Poelhekke gegoogeld en vinden oude maar extreme (vooral seksueel getinte) teksten en afbeeldingen die de voormalig stadsdichter van Raalte op sociale media plaatste. Waarom is het eigenlijk zo moeilijk om je online verleden uit te wissen?
  Hengelo