Franciska Soepboer en Frida Koopman van het centrum voor Spiritualiteit Karmel Twente vertelt over wat er in dit spirituele centrum gebeurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Franciska Soepboer en Frida Koopman van het centrum voor Spiritualiteit Karmel Twente vertelt over wat er in dit spirituele centrum gebeurt. © Wouter de Wilde | WDW Foto's

Het geheim van het leven? Wie daarop een antwoord wil kan terecht in het Karmelietenklooster Zenderen

ZENDEREN - Na een lange periode van gedwongen ‘corona-rust’, begint het centrum voor Spiritualiteit Karmel Twente in het klooster van Zenderen weer met activiteiten. Mensen kunnen onder meer komen voor mediteren, levenslessen halen uit mystieke teksten of een loopmeditatie doen in het labyrint in de kloostertuin.

  1. Twentse Tess (21) en Barry (20) schitteren in kalender: ‘Een kans om aandacht te vragen voor de boer’
    PREMIUM

    Twentse Tess (21) en Barry (20) schitteren in kalender: ‘Een kans om aandacht te vragen voor de boer’

    BORNE/WACHTUM - Blond, jong, Twents én allebei een hart voor het boerenleven. Zomaar wat gelijkenissen tussen Barry Schabbink (20) uit Borne en Tess Westerhof (21) uit (voorheen) Denekamp. En ze hebben nog iets gemeen: beide staan op aantrekkelijke wijze afgedrukt in respectievelijk De Boeren Kalender en De Boerinnen Kalender. „Dit is voor mij een kans ons verhaal te doen. Het verhaal van de boeren.”

Hengelo e.o.