Toen alles nog koek en ei leek: een groot spandoek hangt op de gevel van het Megahome-bedrijfspand in Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Toen alles nog koek en ei leek: een groot spandoek hangt op de gevel van het Megahome-bedrijfspand in Almelo. © Carlo ter Ellen DTCT

Hoe een ondernemer uit Zenderen zijn bedrijf in Almelo leegzoog

ALMELO/ZENDEREN - Het gaat eind januari dit jaar als een lopend vuurtje door het dorp. Lang niet iedereen in Zenderen heeft op 28 januari gezien dat er meerdere trailers staan voor de woning van Willy W. Maar de foto’s waarop te zien is dat zo’n vijftien dure auto’s en sportwagens door de Belastingdienst in beslag worden genomen, worden nog diezelfde dag volop gedeeld in zo’n beetje iedere WhatsAppgroep in het kerkdorp.

  1. Metropool Open Air in Hertme door corona nét even anders

    Metropool Open Air in Hertme door corona nét even anders

    HERTME - Elke zomer programmeert poppodium Metropool in twee weekends grote artiesten in het beroemde openluchttheater van Hertme. Dit jaar vanwege corona en de vereiste anderhalve meter afstand nét even anders. Bezoekers krijgen een plek toegewezen aan een tafeltje voor maximaal twee personen. En er kunnen minder mensen naar binnen. „Maar we zijn al hartstikke blij dat we op deze manier toch de grote namen op kunnen laten treden”, zegt Guido de Jongh van Metropool. Afgelopen weekend was het tweede weekend van de Open Air shows, die voor de gelegenheid ‘safe shows’ zijn gedoopt. Nielson, rapper Snelle en de Zeeuwse band Racoon (foto) traden op. Alle shows waren uitgeverkocht, zo’n driehonderd kaarten per show.

Hengelo e.o.