Een ondergrondse afvalcontainer op het Dorsetplein. Bewoners aan de Tuinlaan verzetten zich tegen de locaties waar de gemeente de containers wil plaatsen.
Volledig scherm
Een ondergrondse afvalcontainer op het Dorsetplein. Bewoners aan de Tuinlaan verzetten zich tegen de locaties waar de gemeente de containers wil plaatsen. © Robin Hilberink

Komen er ratten af op ondergrondse afvalcontainers? Borne denkt van niet

DEN HAAG/BORNE – “Je moet wel een heel slimme rat zijn wil je zonder pasje van buiten af in een ondergrondse afvalcontainer komen”, aldus een woordvoerster van de gemeente Borne, vrijdag bij de Raad van State. Borne zegt er van overtuigd te zijn dat een rattenplaag op die manier onmogelijk is.

  1. Van rosbiefjes naar radiatoren: Wouter (34) uit Zenderen zien ze in de horeca niet meer terug
    PREMIUM

    Van rosbiefjes naar radiatoren: Wouter (34) uit Zenderen zien ze in de horeca niet meer terug

    Tot vorig jaar wist Wouter van Olffen (34) alleen hoe laat zijn werkdag begon. Nooit wanneer die zou eindigen. Vroeg? Laat? Héél laat? De charme van de horeca, noemen sommigen dat. Zo zag de kok uit Zenderen het ook altijd. Maar toen was daar de coronacrisis, die zijn branche plat legde. Hij kwam op straat te staan, vond ander werk en wil nu niet meer anders. „Ze zien mij niet meer terug.”

Hengelo e.o.