Volledig scherm
De kringloopwinkel aan de Bornerbroeksestraat sluit op 29 februari. De nieuwe winkel opent een week later. © Lenneke Lingmont

Kringloopwinkel in Borne week later open

BORNE - Koopjesjagers moeten nog iets langer geduld hebben, de nieuwe kringloop aan de Ambachtstraat in Borne opent namelijk een week later. Wegens onvoorziene omstandigheden is de opening uitgesteld tot dinsdag 10 maart. 

Wat die omstandigheden precies zijn wordt niet duidelijk. Fred van de Pol, bedrijfsleider bij de kringloop, wil er niet verder op in gaan. Er zijn in ieder geval geen problemen met het nieuwe pand, verzekert hij. 

De huidige vestiging aan de Bornerbroeksestraat sluit op 29 februari om 17.00 uur de deuren. Van maandag 2 maart tot en met maandag 9 maart is de kringloop dus gesloten en kunnen er ook geen goederen worden gebracht. Inbreng kan vanaf dinsdag 10 maart aan de Ambachtstraat 26. De nieuwe winkelvloer is bijna tweeduizend vierkante meter. In de voormalige bedrijfshal van Ter Brugge Geschenken is een tussenvloer gestort, zodat er twee verdiepingen ontstaan. De huidige winkel was al jaren veel te klein. De winkeloppervlakte wordt drie keer zo groot, daarnaast is de opslagruimte vele malen groter. Momenteel worden alle producten met dertig procent korting aan de Bornebroeksestraat verkocht. Goederen inbrengen op deze locatie kan tot 29 februari. 

Hengelo e.o.