Volledig scherm
Statieportret van de nieuwe adjudant en prins van De Melbuulkes. © Carnavalsvereniging Melbuulkes

Melbuulkes Borne verwelkomen prins Hugo en adjudant Dennis

BORNE - ‘Normaal twee maatjes op de tennisbaan, nu voeren we de Melbuulkes aan’. Dat is het motto van prins Hugo en adjudant Dennis van de Melbuulkes. Vrijdagavond presenteerden zij zich in het Kulturhus aan hun onderdanen.

Hugo Breukers (36) zwaait dit jaar de scepter bij carnavalsvereniging De Melbuulkes. Hij wordt bijgestaan door de even oude adjudant Dennis Havekes. Zij delen hun passie voor carnaval en tennis.

Dat kwam ook tot uiting tijdens de opkomst in het volle Kulturhus.

Prins Hugo woont in Borne samen met Pascalle en hun zoon Kees. In het dagelijks leven zit Hugo tussen de palmen en olijfbomen met zijn bedrijf Tropictrees.

Feest vieren

Carnaval is geen onbekend terrein voor prins Hugo, elk jaar wordt met de kameraden de verschillende residenties van de verenigingen in Borne en omgeving aangedaan tijdens de Dolle Dagen, dit alles in dezelfde outfit. Naast het vieren van de carnaval neemt hij binnen de vereniging ook zitting in de sponsorcommissie en is onder zijn aanvoering de sinaasappelactie al enkele jaren een daverend succes.

Tennis

In zijn vrije tijd staat hij graag op de tennisbaan te volleren en als het even kan is hij ook in De Veste te vinden om de lokale sportclub naar het hoogste niveau te juichen. 

Adjudant

Adjudant Dennis woont samen met Manon en hun dochters Maud en Suus in Borne. Dennis is in het dagelijkse leven werkzaam als ict’er in een Twents ziekenhuis. Als hij niet werkt staat dit servicekanon regelmatig op de tennisbaan bij het Racket & Fit Center. Als echte FC Twente-supporter bezoekt hij al vele jaren de thuiswedstrijden. Verder trekt hij er regelmatig op uit om in de frisse buitenlucht langs de waterkant te jagen op vis. 

Carnavalsvirus

Ook bij Dennis zit carnaval in het bloed. Hij raakte al vroeg besmet met het carnavalsvirus, toen hij opgroeide in het Sükkewotteldorp in het Sallandse Haarle.

Hengelo e.o.