Het uitzicht op het zorghotel De Zwanenhof is een melkveehouder een doorn in het oog.
Volledig scherm
Het uitzicht op het zorghotel De Zwanenhof is een melkveehouder een doorn in het oog. © Annina Romita

Melkveehouder krijgt geen gelijk blijft nog even uitkijken op ‘ruïne’ Zwanenhof

DEN HAAG/ZENDEREN - De Zenderense melkveehouder B. Wennekink heeft vergeefs bij de Raad van State aangeklopt om een einde te maken aan zijn uitzicht op zorghotel De Zwanenhof. Woensdag bepaalde de Raad van State dat de gemeente geen maatregelen hoeft te nemen tegen de huidige eigenaar van het zorghotel, Sinderon B.V.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Hengelo e.o.