Bert Kremer en Astrid Roek van het Bornse hertenkamp ontvingen gisteren, ook namens hun collega’s, de ‘groene’ vrijwilligersprijs van de provincie Overijssel.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Kremer en Astrid Roek van het Bornse hertenkamp ontvingen gisteren, ook namens hun collega’s, de ‘groene’ vrijwilligersprijs van de provincie Overijssel. © Wouter Borre

Met een smoes naar gemeentehuis van Borne gelokt, met een vrijwilligersprijs naar huis

BORNE - De een moest ‘even iets’ doen bij zijn schoonmoeder. De ander weer eens vergaderen. En de derde zou alleen even meegaan naar de bakker. Maar alle drie kwamen ze thuis met de Overijsselse Vrijwilligersprijs. „Niet nodig”, vond de een. „Onvoorstelbaar”, meende de ander.

  1. Een collectesoap, online-opnaaiers, zwieren met een rolstoel en dan ook nog eens te weinig gelovigen in Almelo
    nieuwsupdate

    Een collecte­soap, online-opnaaiers, zwieren met een rolstoel en dan ook nog eens te weinig gelovigen in Almelo

    ALMELO - Als er om acht uur ’s avonds in het donker iemand komt collecteren, en het kan alleen met een pinpas. Of met een QR code. Of je moet maandelijks betalen. Zou u dat doen? Opeens was het collecteren weer in het nieuws deze week. Waren die jongens van de Zonnebloem neppers? Eerst wel en later niet. De grote vraag die achterbleef na de collectesoap was of dat we daar niet gewoon mee op moeten houden. Met collecteren aan de deur. Dit en meer in de nieuwsupdate van deze week.