NEO hoopt dit weekeinde op veel bezoekers voor zowel de wedstrijden als de loterijen. Er wordt geld ingezameld voor de stichting Twente tegen Kanker, opgericht door het onlangs overleden NEO-lid Angélique Koedijk.
Volledig scherm
NEO hoopt dit weekeinde op veel bezoekers voor zowel de wedstrijden als de loterijen. Er wordt geld ingezameld voor de stichting Twente tegen Kanker, opgericht door het onlangs overleden NEO-lid Angélique Koedijk. © Cees Elzenga / hetoog.nl

NEO Borne haalt met weekend vol activiteiten geld op voor Twente tegen Kanker

BORNE - Het wordt een bijzonder weekeinde voor NEO. Met tal van activiteiten zamelt de sportvereniging geld in voor Twente tegen Kanker.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Hengelo e.o.